Introductiepakket

U kunt gebruik maken van het Introductiepakket als u afgelopen 5 jaar geen lid bent geweest van onze vereniging. Het pakket houdt in:

• Jeugd (t/m 17 jaar): 8 lessen + lidmaatschap voor de rest van het jaar + racket
    • Vanaf 13 jaar wordt een korting gegeven van € 25 op aanschaf nieuw racket.
    • Bij aanmelding na 1 oktober wordt men lid voor de resterende maanden van het jaar en voor het gehele jaar daaropvolgend.
  • Volwassenen: 8 lessen + lidmaatschap voor 3 maanden
  • Volwassenen: jaarlidmaatschap zonder lessen
    • Bij aanmelding na 1 mei wordt men lid voor de resterende maanden van het jaar tegen het afgeleide reguliere tarief en voor het gehele jaar daaropvolgend tegen het introductietarief.

Opmerking: De aanbieding voor volwassenen met lessen geldt alleen, indien er ruimte is bij de trainer voor de lessen. Bij aanmelden zal de trainer u daarover inlichten.

Prijs in alle gevallen € 99

Als u gebruik wilt maken van het introductiepakket, vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en stuur een (pas)foto op. Voor verdere informatie kan gebeld of gemaild worden naar de ledenadministratie.

Bram Ossewaarde
E-mail: ledenadministratie@tcsouburg.nl
Bank: NL38 INGB 0680 5149 61 of NL87 RABO 0106 7726 94

Mocht u na aanmelding binnen een week (7 dagen) geen bevestiging ontvangen, wilt u dan a.u.b. telefonisch of via de mail contact opnemen met de ledenadministratie; er is dan wellicht iets fout gegaan met de aanmelding.

Vergeet niet om een (pas)foto op te sturen.