Inschrijven najaarscompetitie 2022

De voorbereidingen voor de najaarscompetitie 2022 zijn weer begonnen. Deze competitie wordt op buitenbanen gespeeld.

Er is weer de mogelijkheid om je op te geven voor de najaarscompetitie 2022.
Je kunt een team opgeven, maar ook individueel.
De competitieleiders van de vereniging zullen pogen voor ieder lid die competitie wil spelen een team te zoeken of een nieuw team te formeren, lukt dit niet dan komt iemand op de reservelijst.

Indeling klassen o.b.v. ploeggemiddelde
Alle competitiesoorten worden op basis van ploeggemiddelden ingedeeld in verschillende klassen.
Bij deze indeling wordt uitgegaan van de actuele rating van de spelers op het moment van inschrijving.

Verkort & Compact Spelen
Tijdens de Najaarscompetitie senioren (m.u.v. 8&9 Tennis) geldt voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD) Verkort Spelen. Dat betekent dat er een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) wordt gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is.

Voor 8&9 Tennis geldt Compact Spelen: bij de stand 40-40 wordt een beslissend punt gespeeld en een eventuele derde set bestaat uit een wedstrijdtiebreak (10 punten).

Competitieaanbod

Er kan op bijna alle dagen van de week competitie gespeeld worden, in allerlei samenstellingen en leeftijdsklassen. Aarzel niet en geef je (of je team) op!
Voor de vrijdagavond is er een maximum van 6 teams, daar er anders te weinig speelruimte is.

Overzicht speeldata

Inschrijven senioren

Inschrijven voor de najaarscompetitie 2022 tot uiterlijk 5 juni 2022 via onderstaand formulier (vermeld bij de opgave van de teamleden ook hun speelsterkte E + D):

Voor verdere informatie kunt u via mail contact opnemen met Liesbeth Izeboud, l.izeboud@live.nl