Flexcompetitie

Wedstrijden spelen zorgt ervoor dat je beter wordt en meer plezier krijgt in de sport. Daarnaast leer je ook eenvoudig (nieuwe) mensen kennen. Dat maakt tennis en padel niet alleen uitdagend, maar ook heel gezellig! De KNLTB Match App is ontstaan vanuit de wens om een flexibel wedstrijdaanbod te creëren waarin spelers onderling bepalen wanneer er gespeeld wordt.

TC Souburg heeft besloten, in samenwerking met Kring Vlissingen/Middelburg, deel te nemen aan de multi-clubcompetitie met poulewedstrijden (dus met mogelijk Middelburgse en Vlissingse tennissers als tegenstander).

Wil jij leuke (vriendschappelijke) wedstrijden spelen? Geef je dan op voor de interne enkel of dubbel poule competitie! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte; je wordt ingedeeld bij tegenstanders van ongeveer gelijk niveau. Speeldata zijn flexibel, dus je speelt wanneer het jou uitkomt!
De competities hebben een vriendschappelijk karakter omdat de resultaten van de wedstrijden niet voor de officiële rating meetellen. Met KNLTB Match kun je het hele jaar door wedstrijden spelen.

Hoe werkt het?

• De competitieronde loopt van 1 februari t/m 28 maart (9 weken)  is verplaatst naar juni – augustus.
  • Je komt in een poultje met 4-6 tegenstanders van jouw niveau
  • Je speelt één wedstrijd tegen iedere tegenstander
  • Je hebt 9 weken om jouw wedstrijden te spelen
  • Je bepaalt onderling wanneer en waar je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt!
  • De kosten bedragen € 5,– per poule per periode
  • Lees meer via: https://centrecourt.nl/matchapp

Hoe geef ik mij op?

• Download de KNLTB Match app (iOS of Android)
  • Ga naar ‘Flexcompetities
  • Zoek op ‘Middelburg/Vlissingen’
  • Selecteer de competitie waarin jij wilt meespelen (singel en/of dubbel)
  • LET OP: Bij dubbel, geef aan wie je dubbelpartner is (hij/zij moet ook de KNLTB Match app hebben)

Status

Helaas hebben we de beslissing moeten nemen dat multi-club competities NIET door kunnen gaan in feb/mrt
Gezien de huidige maatregelen en ontwikkelingen rondom het coronavirus, lijkt het onwaarschijnlijk dat multi-club competities eind deze maand van start kunnen gaan.

De eerste ronde zal verplaatst worden naar de periode jun-jul-aug (na de voorjaarscompetitie).

Voor vragen kun je altijd terecht bij service@match.knltb.nl.