Interne toernooien

Openingstoernooi

Hiermee luiden we de opening van het nieuwe tennisseizoen in.

——————————————————————————————————————————

Jojo toernooi

Het JoJo-toernooi is een gezelligheidstoernooi waarbij een junior speelt met een seniorlid. Op basis van de inschrijvingen wordt een speelschema opgesteld.
De junior of de senior moet lid zijn van TC Souburg.

——————————————————————————————————————————-

8/9 – Nieuwe leden toernooi

Dit toernooi is speciaal bedoeld voor “nieuwe” leden met speelsterkte 8 of 9 en leden die nog niet vaak wedstrijdjes hebben gespeeld.
Het is de bedoeling om in een ongedwongen sfeer een aantal dubbel wedstrijdjes te spelen in wisselende samenstelling.

——————————————————————————————————————————-

Einde Zomertoernooi

Eind oktober/begin november, wanneer de blaadjes van de bomen beginnen te vallen wordt het Einde Zomertoernooi gespeeld. Dit toernooi is voor alle senior leden en alle speelsterktes. De gezelligheid staat voorop.

———————————————————————————————————————————

Interne Winter Competitie

Ben je geen koukleum en wil je tijdens de wintermaanden een balletje blijven slaan, dan is de Interne Winter Competitie (IWC) een uitgelezen mogelijkheid om onderling in wedstrijd verband je krachten te meten met de andere leden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met speelsterkte.

Je kunt je weer aanmelden door hier te klikken.