Niet-Tennisactiviteiten

T.C. Souburg wil een vereniging zijn waar gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel
staan en waar mensen graag komen en zich prettig kunnen voelen. Dit probeert de vereniging te
bewerkstelligen door zowel tennis- als niet-tennisactiviteiten te organiseren voor haar leden. De activiteiten worden gedurende het gehele jaar georganiseerd zodat de vereniging zowel in de zomer als in de winter een actief verenigingsleven biedt.

Niet-tennis activiteiten kunnen de vorm hebben van een groots evenement (feestavond)
maar ook de vorm van saamhorigheidsactiviteiten zoals bijv. kaartavonden, een eindejaars pubquiz,
georganiseerde uitjes (naar bijvoorbeeld professionele toernooien), voorlichtingsavonden of
het creëren van extra gezelligheid (bijv. ter afsluiting van een toernooi of competitie), etc.

Niet-tennis activiteiten die in 2021 worden georganiseerd zijn:

Bridge avonden

Klaverjas avonden

Eindejaarsquiz

Vanwege de Corona maatregelen kan deze geen doorgang vinden.