Corona maatregelen 15 december

DUBBELEN MAG NIET MEER

Vanaf 15 december gelden strengere maatregelen om de coronacurve weer snel te doen afbuigen.

De belangrijkste aanpassing voor ons als tennisclub is dat het aantal spelers per baan weer is teruggebracht tot 2 wat betekent dat we (voorlopig t/m 19 januari) niet meer mogen dubbelen.

Alle onderstaande maatregelen blijven van kracht:
• Het blijft nog steeds mogelijk om vrij te tennissen en te trainen, maar….
De maximale groepsgrootte voor volwassenen vanaf 18 jaar is weer terug naar 2 personen (dit is exclusief trainer).
o enkelspel en trainen/lessen kan, mits er altijd 1.5 meter afstand wordt gehouden op en rond de baan.
En verder:

• geen fysiek contact,
  • ga niet samen op een bankje zitten;
  • wissel met de wijzers van de klok mee.
    • Vooraf reserveren van de banen via de ClubApp blijft noodzakelijk.
    • Publiek is niet toegestaan.
    • Kantine, kleedkamers en toiletten zijn gesloten, behalve voor onderhoud en vergaderingen.
    In geval van nood en voor bediening van de verlichting van de banen 1 en 2 kan de dameskleedkamer via de achterdeur worden betreden. Daar hangt ook de AED.
    En verder:
    • De Tenniscompetities zijn beëindigd, zowel voor de jeugd als de senioren.
    • Reguliere Open toernooien en Junioren Tour toernooien kunnen niet doorgaan.
    • Onze Interne WinterCompetitie (IWC) gaat niet door.
    • Het Tossen gaat tot nader bericht niet door.

Deze regels gaan in op woensdag 15 december en gelden tot 19 januari.

Ga voor meer informatie naar ‘Klik hier voor meer info’.