Corona update   (15 februari)

Bijna terug naar normaal

De maatregelen om het coronavirus te bestrijden hebben grote impact gehad op ons leven en ook op de sport. Maar gelukkig gaat het de goede kant op; de druk op de zorg neemt nu af. Het kabinet heeft daarom besloten dat verder versoepelen mogelijk is.

Goed nieuws voor ons sporters, want we kunnen nu vol vertrouwen uitkijken naar de start van het nieuwe tennisseizoen. Ook de competities en toernooien kunnen weer van start.

Wat betekent dit voor de tennissport bij TC Souburg?

• Vrij spelen en trainen buiten is toegestaan, er gelden geen restricties.
  • Cluboverstijgende wedstrijden, zoals competities en open toernooien zijn toegestaan.
  • Publiek is toegestaan bij wedstrijden en trainingen.
  • De kantine mag vanaf 18 februari open tot 01:00 uur (afhankelijk van de vergunning uiteraard).

– een CTB is nog wel nodig voor iedereen vanaf 18 jaar;

– een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en het houden van 1.5 meter afstand is dan niet meer verplicht (zolang het totaal aantal bezoekers onder de 500 personen blijft).

• Kleedkamers, douches en toiletten mogen open;

– bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar) tot 25 februari verplicht (vanaf 25 februari vervalt deze CTB-verplichting).

Meer informatie van de KNLTB vind je via onderstaande link