Corona update dd. 14 januari

HOERA, DUBBELEN MAG WEER!!!

MEER RUIMTE VOOR SPORTEN BUITEN EN BINNEN VOOR IEDEREEN

Dit kondigde het kabinet gisterenavond aan. De roep om het heropenen van de sport en andere sectoren was dan ook zeer groot deze week. Gelukkig heeft het kabinet hier gehoor aan gegeven. Sporten buiten en binnen mag weer voor iedereen!

–  tennissen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen.

–  er geldt geen eindtijd meer en er is geen maximale groepsgrootte;

dubbelen is dus weer mogelijk en trainingen met bijv. een groep van 6 of 8 personen mag ook.

–  het dragen van een mondkapje wordt geadviseerd; bij het spelen mag het mondkapje af.

–  onderlinge wedstrijden op de club zijn ook weer toegestaan, weliswaar nog wel zonder publiek.

competities tussen clubs en toernooien zijn niet toegestaan.

–  de horeca, dus ook onze kantine blijft gesloten;

de kleedkamers, douches en toiletten mogen open; bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar)

en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.

De versoepelingen gaan zaterdag 15 januari in.

Alle andere maatregelen blijven gelden tot en met 25 januari. Dan bekijkt het kabinet of de huidige maatregelen verder versoepeld kunnen worden.

GOED NIEUWS DUS!

Tennissen kan weer volop, dubbelen mag weer!

Sport en bewegen is van groot belang om fysiek en mentaal fitter en gezonder te leven. Juist nu, tijdens deze coronapandemie is het van groot belang om meer weerstand op te bouwen.

Voor meer informatie ga je naar