Corona-update m.i.v. 19 december

Weliswaar gelden er vanaf zondag 19 december verscherpte coronamaatregelen die ook TC Souburg treffen, maar…

BUITEN SPORTEN MAG NOG !!

Dit blijft namelijk mogelijk van 05.00u tot 17:00u. De maatregelen gelden voorlopig t/m vrijdag 14 januari.

We prijzen ons gelukkig dat tennissen nog mogelijk blijft. Bewegen is gezond, het draagt immers bij aan een goede weerstand en conditie. Het houdt je fit en scherp, geeft energie en dat hebben we nodig in deze tijd.

Naast de bekende standaardregels geldt nu:

• Volwassenen vanaf 18 jaar mogen buiten tennissen met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand (excl. leraar).
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club.
  • (Interne) Competities worden per direct stilgelegd.
  • De kantine is gesloten, maar er mag wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.
  • Banen reserveren kan tot 17.00u; na die tijd zijn de banen geblokkeerd
  • Buiten de baan is de afstand van 1,5 m ook verplicht
  • Publiek is niet toegestaan

Meer (algemene) info over de maatregelen die gelden i.v.m. de lockdown is te vinden op