Interne Winter Competitie

Vanaf 14 november 2021 start de 15e editie van de Interne Winter Competitie

Alweer voor het 15e jaar biedt de toernooicommissie de Interne Wintercompetitie aan voor alle SENIORleden van TC Souburg

Lekker door blijven tennissen in de wintermaanden?

Onderling je krachten meten in wedstrijdverband met andere leden binnen TC Souburg?

Op zondagen vanaf ca. 09.30 uur, in de periode november tot medio maart, starten we met de eerste partijen in alle wedstrijdvormen (bij voldoende belangstelling = meer dan 4 deelnemers/dubbels).

Dus… ben je geen koukleum en wil je tijdens de wintermaanden een balletje blijven slaan, dan is dit een uitgelezen mogelijkheid om onderling in wedstrijdverband je krachten te meten met de andere leden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met speelsterkte.

Heb je interesse (natuurlijk!) geef je dan op!

Inschrijven voor deze competitie graag vòòr 22 oktober

Ga hierboven naar Activiteiten –> ‘Interne toernooien’ –> Interne Winter Competitie.

n.b. bij keuze van meerdere onderdelen kun je voor meer dan 1 partij per speeldag worden ingedeeld !

(bijv. 2 partijen op een zondagochtend)

Georganiseerd door de toernooicommissie  –  contactpersoon Peter Olivier