JoJo toernooi 2021 (verslag)

Op zondag 6 juni jl. werd het jaarlijkse JoJo-toernooi gehouden waarvoor zich uiteindelijk 9 koppels (senior + junior) hadden aangemeld. Om op een even aantal uit te komen waren Mark en Mika Jansen bereid gevonden ook mee te doen.
De deelnemers werden op deze zonnige dag om 9:45u door de toernooileiding ontvangen met koffie, siroop en cake.
De koppels werden verdeeld in 2 poules op basis van leeftijd en ervaring. Elke poule speelde een halve competitie (4 wedstrijden van 25 minuten), waarbij steeds 1 team vrij was. Er werd gespeeld met oranje/groene ballen. Na 3 wedstrijden was er een pauze van een half uur.

De uiteindelijke winnaars:
poule A – Marco en Dennis van Amstel
poule B – Evelien en Giel Kuipers

Winnende kinderen ontvingen een TC Souburg polsbandje en de andere kinderen kregen een TC Souburg demper als aandenken.
Ter afsluiting speelden de winnaars van beide poules op het centrecourt nog een wedstrijdje. Omdat Giel Kuipers moe was mocht Noah Zwanenburg invallen.

Om 13 uur werd deze stralende dag afgesloten.

Voor meer foto’s – van Mark Jansen en Bram Ossewaarde – klik je op de link onderaan

Obbo Heeres / Sjaak Flipse   www.facebook.com/tcsouburg