Proefpas

Wilt u – alvorens lid te worden van onze vereniging – eerst eens kijken of het tennissen u wel ligt, dan bestaat de mogelijkheid om bij de ledenadministrateur voor € 15,– een proefpas aan te vragen. Deze proefpas is 2 weken geldig. Na die 2 weken beslist u of u zich wilt aanmelden bij onze vereniging; zo ja, dan wordt de betaalde € 15,– in mindering gebracht op uw te betalen contributie. De proefpas kan het gehele jaar aangevraagd worden met uitzondering van de maanden juli en augustus (zie ook hieronder bij Introducéregeling).

Introductiepakket

Voor nieuwe leden, die de afgelopen 5 jaar geen lid zijn geweest van T.C. Souburg, is er een aantrekkelijk introductiepakket voor € 99.
Dit geldt voor zowel jongeren (t/m 17 jaar) als voor volwassenen.

Klik hieronder voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Lidmaatschap

Komt u niet in aanmerking voor het introductiepakket, dan kunt u lid worden van onze vereniging door het digitale inschrijfformulier zo compleet mogelijk in te vullen (gebruik knop: Direct inschrijven). Tevens dient bij de ledenadministratie een recente (pas)foto te worden ingeleverd t.b.v. de spelerspas. Wacht u met betalen tot u een contributierekening heeft ontvangen met het verschuldigde bedrag.

Zomer Challenge

Maak in de zomermaanden kennis met tennis. Word lid van T.C. Souburg voor de maanden juli, augustus en september voor de prijs van € 40 (€ 25 voor jongeren t/m 17 jaar).

Het lidmaatschap eindigt automatisch op 30 september.

Op dit moment kunt u zich niet meer aanmelden