Lid worden

Proefpas

Wilt u – alvorens lid te worden van onze vereniging – eerst eens kijken of het tennissen u wel ligt, dan bestaat de mogelijkheid om bij de ledenadministrateur voor € 15,– een Proefpas aan te vragen. Deze Proefpas is 2 weken geldig. Na die 2 weken beslist u of u zich wilt aanmelden bij onze vereniging; zo ja, dan wordt de betaalde € 15,– in mindering gebracht op uw te betalen lidmaatschap. De Proefpas kan het gehele jaar aangevraagd worden met uitzondering van de maanden juli en augustus (zie ook hieronder bij Introducéregeling).

—————————————————————————————————————–

Lid worden

Wie lid wil worden van onze vereniging vult het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in (gebruik knop: Direct inschrijven) en verstuurt het naar de ledenadministratie. Tevens dient bij de ledenadministratie een recente (Pas)foto te worden ingeleverd t.b.v. de spelerspas. Wacht u met betalen tot u een contributierekening heeft ontvangen met het verschuldigde bedrag.